veronicalandemyr.blogg.se

2016-02-11
22:02:18

Kiosk

igår "byggde" jag ihop vår kiosk till badhuset. Nu ikväll så har jag suttit och sytt glassar till kiosken, får bli mer saker sedan men det är iaf en början. 
 
Kanske inte de vackraste, men vad gör det :) 
 
Idag har vi varit på en lekplats i närheten av förskolan. Vi har många lekplatser att välja mellan i vårt område. Så man kan verkligen variera barnens upplevelse av sin närmiljö. 
 
Ha en bra kväll!!
 
 
 
2016-02-10
20:31:05

Onsdag redan

https://www.instagram.com/p/BBjuDyAK0GL/
 
Följ Drottninghögs förskolor på instagram föe att få en större inblick i våra verksamheter. 
 
Denna veckan har vi bakat kardemummabullar till fettisdagen igår, firade fettisdagen med semlor (grädde och bulle). Pratade om varför vi firar fettisdagen. 
 
Vi har ändrat om en del inne på vår avdelning och diskuterar mycket om miljöns utformning och lyfter fram barnens intressen tillsammans med barnen. 
Här är en pågående naturhörna så får vi se hur den slutar. 
 
 
Ha en bra kväll!
2016-02-03
20:16:47

Papperstorget

Ibland blir det inte som tänkt så idag fick jag och min grupp barn möjlighet att vistas inne i papperstorget. Där inne upplever våra barn olika sorters papper på olika vis. Vi har kuben där mörkt och ljust är i fokus, ljudhörnan där vi kan lyssna på papper, uppleva papper med sinnena, bygga med kartonger, tekniken att använda en vattenspruta och vatten vs papper osv. Ja som sagt en hel del att utforska där inne. Idag var det kuben och poolen som var i fokus. 
 
 
      
 
Ha en fortsatt bra kväll!